Teatre d’Escola: Set Anys d’Emocions i Aprenentatge

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del CEIP Mateu Fontirroig, volem compartir amb vosaltres una notícia important que afecta directament a la nostra comunitat escolar.

Com bé sabeu, durant els últims set anys, hem gaudit del meravellós programa «Teatre d’Escola», impulsat amb dedicació per l’Ajuntament de Maó. Aquesta iniciativa ha estat una font inesgotable d’inspiració, creixement personal i valors per als nostres fills i filles. Enguany, però, hem rebut la notícia que l’Ajuntament ha decidit continuar aquest programa a altres escoles, obrint la possibilitat que el CEIP Mateu Fontirroig no pugui continuar amb la subvenció d’aquest servei.

Entenem la importància de fer arribar aquesta oportunitat a altres escoles, després de disfrutar-ho durant tant d’anys i alhora ens preocupa que els nostres fills i filles puguin perdre aquesta experiència única.

Per aquells que no esteu familiaritzats amb el programa «Teatre d’Escola», volem destacar el seu valor i impacte en la vida dels nostres alumnes. El teatre no és només una forma d’entreteniment, sinó una eina educativa poderosa.

Durant aquests set anys, hem vist com els nostres fills han crescut com a individus i com han après habilitats fonamentals per a la seva vida futura. El teatre els ha donat la confiança per expressar-se davant d’un públic, ha potenciat la seva autoestima i ha fomentat la seva creativitat. A més, el treball en grup en la preparació d’obres teatrals ha ajudat a construir una cohesió de grup i a millorar les relacions entre els companys.

Entenem la decisió de l’Ajuntament de Maó i reconeixem la seva responsabilitat de fer arribar aquesta oportunitat a altres escoles. És per això que volem expressar la nostra gratitud per haver-nos permès gaudir d’aquests meravellosos set anys de teatre a la nostra escola.

No obstant això, estem decidits a no deixar que aquesta meravellosa experiència arribi a la seva fi. Com a AFA, hem acordat subvencionar gran part d’aquest servei, i comptem amb l’ajuda de coeducació del Govern Balear per assegurar que el teatre continuï sent una part integral de l’experiència educativa dels nostres fills i filles.

Amb aquesta decisió, l’AFA reafirma el seu compromís amb l’educació dels nostres alumnes. Creiem fermament que el teatre és una eina única per al seu desenvolupament personal i que la seva continuïtat enriqueix la vida de tota la comunitat escolar.

Author

Deja un comentario